Think, Feel and Design

ellendhoedt

  • Welkom
  • Soorten Chocolade
    • Zwarte Chocolade
    • Melk Chocolade
    • Witte Chocolade
  • Recepten
    • Echte Zelfgemaakte Chocomelk
    • Witte Chocolade mouse
    • Chocolade Cake
    • Truffels
    • Chocolate Chip Cookies
    • Oreo Brownies
  • Blog
  • Adventure Travel
    • Onderwaterwereld – Bali
  • About
    • Impressum
    • Contact Formulier
    • Disclaimer
    • Privacybeleid
  • Portfolio
    • Analoge Illustratie
    • Digitale Illustratie
    • Analoge fotografie
    • Digitale fotografie
  • Cursus Pralines

    Cursus Pralines

    Op 21/08 start de inschrijving voor de cursus Pralines maken.   Dit is enkel voor de cursisten die de basis Chocolatier gevolgd hebben. Op dinsdagavond 5/9 is de eerste les. uur:18:30u – 21:45u – duurtijd 16 weken Bron

    mei 1, 2025
  • Chocolatier Pralinja-valentino

    Chocolatier Pralinja-valentino

    Chocolatier Pralinja-Valentino geeft een uitleg over de meest gemaakte fouten bij het opwarmen van chocolade.  Gratis maar wel inschrijven aub. Bron

    mei 1, 2025
  • Uitstap atelier Bebours

    Uitstap atelier Bebours

    Op 26/10 gaan we naar Parijsom een dagje mee te draaienin het atelier Bébours. Wegaan eens kijken hoe zechocolade verwerken inFrankrijk. Van chocoladeboontot eindprodukt. inschrijven opinfo@miras.be kostprijs € 35vertrek in Miras Waregem om06:00u Bron

    mei 14, 2025
  • Uitnoding tentoonstelling

    Uitnoding tentoonstelling

    Miras-Brugge nodig jullie graag uit op de tentoonstelling van de masterpieces in chocolade van de eerste jaars banketbakker. We genieten die avond ook van hapjes van chocolade in combinatie van de gekste dingen. vb.chocolade met parmaham. vrijdag 8/3 om 19:00u, kostprijs € 10 en inschrijven op info@miras.be Bron

    mei 1, 2025
  • Spreekbeurt Chocolatier Brenners Brussel

    Spreekbeurt Chocolatier Brenners Brussel

    Spreekbeurt van chocolatier Brenners uit Brussel.  Hij toont ons een overzicht van zijn smakelijke carrière. maandagavond 4/02 om 18:00 in Miras-Kortrijk.  Gratis  maar wel inschrijven op brenners@miras.be

    mei 1, 2025
  • Zomerse Chocolade creaties

    Zomerse Chocolade creaties

    op 10/05 start de module Zomerse chocoladecreaties van 15 weken.  Telkens op donderdagavond in Miras. Bron

    mei 1, 2025
  • Bedrijfsbezoek chocolade atelier

    Bedrijfsbezoek chocolade atelier

    Op 8/3 organiseren we een bedrijfsbezoek naar het chocolade atelier van Dominique Persoone.  Dominique leert ons de perfecte pralines te maken. Afspraak om 10:00u op de parking van Miras-Kortrijk – Kostprijs €25 Bron

    mei 1, 2025
  • Paaseitjes maken

    Paaseitjes maken

    Op 5/3 start een opleiding Paaseitjes maken.  Een module van 3 weken telkens op woensdagavond. Bron

    mei 1, 2025
  • Opleiding Banketbakkerij

    Opleiding Banketbakkerij

    Uitnodiging om de nieuwste creaties in chocolade te gaan bewonderen die cursisten van de opleiding banketbakkerij hebben gemaakt als eindwerk. Plaats: Expo Hallen Kortrijk – 3/3 – 15/3/2019 telkens van 10:00u tot 18:00u Bron

    mei 1, 2025
  • Leer een chocoladefondue maken

    Leer een chocoladefondue maken

    Op zaterdagochtend 9/3 starten we met een module chocoladefondue maken.  Een cursus uit slechts 3 lessen. Kostprijs 35€ (incl ingrediënten) inschrijven op info@miras.be. Bron

    mei 1, 2025

juni 2025
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
« mei    

Onze Recepten

Echte zelfgemaakte chocolade

Witte Chocolademouse

Chocolade cake

Truffels

Chocolade Chip cookies

Oreo Brownies

I-love-chocolate
Impressum
Disclaimer
Privacybeleid
Portfolio
  • Mail
  • Patreon
  • LinkedIn
  • Behance
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube

ellendhoedt

Met trots aangedreven door WordPress – Thema Twenty Twenty Two

Beheer toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}
  • English